onsdag 12 mars 2008

Euroshopper Chokladkakor

Chokladkakor för bara några kronor. Det låter för bra för att vara sant! Det är det också. Euroshoppers chokladkakor är inte tjänliga som människoföda. Inte som djurföda heller. Fan de är inte värda att finnas över huvud taget. Undvik på alla sätt. Det smakar som kartong blandat med härdat fett.

10 kommentarer:

Malin sa...

jag tycker den med nötter är helt okej. faktiskt.
rolig ny blogg btw

Anonym sa...

Euroshopper med nötter är jättegod, och sen priset som bara ligger runt tre kronor. Så det här håller jag inte alls med om.

Anonym sa...

Den mörka är helt ok tycker jag. Särskilt för 3:90. Inte den godaste men inte äcklig..

Anonym sa...

Den med nötter är jättegod. Jag håller inte med om att de inte är goda. Tvärtom.

Euroslynan sa...

OMG!!! Hur kan du tycka så? Ja tycker Euroshoppers choklad är mycket godare än marabous som smakar äckligt fett....typ 80% svenskt smör. ES choklad äger :D (Speciellt den med hasselnötter)

Mattias S sa...

Jag tycker inte heller Euroshoppers choklad är så äcklig. Den duger.

Simba sa...

Oavsett vad den smakar lär nog kakaoproducenten ha lidit rätt stora bakslag av ett så lågt pris, första tillverkaren i ledet får ju oftast lägst lön. Jämför det med fairtrade choklad exempelvis, så får en ju lite perspektiv. Tycker ni borde ta med sådant i beräkningen när ni jämför märken!

Mattias S sa...

Simba: Grejen är ju att man inte vet.
Jag vet inte om kakaoodlare får bättre eller sämre betalt om man jämför Euroshopper mot Marabou t.ex.
Jämfört med fairtrade så får dom garanterat mindre, men det är inte det vi jämför med här.
Hade den här sidan varit lite seriösare så hade jag dock tagit med den aspekten mycket mer och undersökt alla sånna saker.
Det är en viktig och bra poäng men eftersom jag inte vet och inte gör det så seriöst att jag vill ta reda på det så skippar jag att ta med den aspekten. :)

Anonym sa...

Vad är det med er, era chokladmuppar?
Ni fattar ju inte ens vad inlägget handlar om! Det handlar inte om huruvida chokladen är god eller inte! Vet ni vad ni gör när ni köper en sån choklad? Anledningen till att priset är så lågt är för att arbetarna får NOLL KRONOR i lön.

Mattias S sa...

Anonym: Källa på det?
Och vilket inlägg är det vi inte fattar vad det handlar om?
lol