måndag 25 februari 2008

Euroshopper Fiskpinnar

Euroshoppers fiskpinnar är ganska smaklösa och tråkiga i konsistensen. Men dom är väldigt billiga och funkar bra om man har goda tillbehör. Även vanliga fiskpinnar är ganska smaklösa och tråkiga så då tycker jag det är bättre att köpa sånna där små panerade fiskbitar om man vill ha lite godare. Euroshoppers fiskpinnar duger bra om man vill ha billigt och enkelt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bland de bästa i test läste jag någongång, eftersom man även får äkta torsk. Men den är ok fångad i Norra Ishavet tror jag det var. Mumma med euroshopper fiskpinnar!

Anonym sa...

Bäst i test? Knappast. I tidningen Allt om Barn kom LIDL´s fiskpinnar som etta i test, då dessa innehåller hela 65 % Alaska pollock, vilket är mycket jämfört med andra. "I de billigare fiskpinnarna från Eldorado, Euroshopper, Coop x-tra och Royal Arctic är fisken finfördelad, medan det känns som att det är hela bitar fisk i de övriga", skrev de även. Euroshoppers fiskpinnar fick bara en 2:a i betyg med kommentaren: Konstig orange färg. Lös och blöt. Sådär tyckte barnen...

Anonym sa...

Euroshoppers Fiskpinnar har nu ersatts av Ica Basic. Oavsett om kvaliteten kan ha varierat så är basic varianten riktigt god, god smak och fast konsistens, bra pris.